Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyerőautomaták

Kis befektetés, nagy haszon

Sok játékos már a befizetésnél elbátortalanodik, azonban sok-sok olyan oldal létezik (pld FairGO), ahol csupán pár ezer forint befizetése elegendő ahhoz, hogy játszani kezdhessünk. Ezt követően csupán annyi a dolgunk, hogy kiválasszuk a nekünk szimpatikus játékot. Számos népszerű nyerőautomata áll rendelkezésünkre, játékszolgáltatók sokaságának a kínálatából.

Nyerőgépek, játékgépek

A legnépszerűbbek ezek közül például a Twin Spin, a Starburst, a Reel Rush, a Gonzo’s Quest, a South Park Reel Chaos és a  Super Hot Fruits. Mindegy, hogy a NetEnt, Novomatic, Playtech, vagy egyéb játékszolgáltatót választunk, sok oldal több szolgáltatótól is kínálja a játékokat.

Ha elbizonytalanodunk, hogy mivel is kezdjünk, a legtöbb helyen lehetőségünk van ingyenes, tét nélküli játékra, ezek leginkább pont arra jók, hogy meghozzák a kedvünket, miközben könnyen megértjük a játékszabályokat. Miután kiválasztottunk egy számunkra megfelelő játékot, és kipróbálás után úgy döntöttünk, hogy még érdekesebbé próbáljuk tenni azt, felrakhatunk egy kisebb összeget rá. Az automaták többségén már néhány száz forintból is igazán sokáig játszhatunk.

Ez nem egy nagy befektetés, mégis lehetőségünk nyílik akár nagyobb összeg nyereményére. Ha ennél többet szeretnénk, próbáljuk ki a progresszív jackpotos játékokat, itt egy jelentősen magasabb összegű a főnyeremény. Az olyan sikertörténetek többsége, ahol kezdőkből egy pillanat alatt milliárdosok lettek, ezeknek a játékoknak tudható be. Ide tartozik például a Mega Moolah, vagy a Mega Fortune Wheel. Ezek szintén nyerőautomata játékok, azonban a nyeremény összege összeadódik a játékszolgáltató összes játékosától.

Természetesen egy ilyen nyereményhez óriási szerencsére van szükség, de soha sem tudhatjuk, mit tartogat számunkra a sors, miközben kevesebbe kerül egy lottószelvénynél.

Mindenki talál kedvére valót

Leszámítva a korábban említett jackpot játékokat, minden hagyományos nyerőautomatának körülbelül egyformák a nyerési esélyei. Így inkább érdemes áttekinteni a választékot és olyat választani a játékok közül, ami az ízlésünknek megfelelő.

A nyerőautomaták több ezres, színes választéka áll rendelkezésünkre. Ha a hagyományos gyümölcs és számos játékokat kedveljük, akkor rengeteg népszerű játék közük választhatunk a témában. Vagy ha a képregények szuperhőseit kedveljük, akkor például a Playtech játékszolgáltató Marvel témájú játékai a kedvenceinkké válhatnak, itt a Vasembert, Hulkot, vagy akár az X-ment is megtaláljuk.

Ebben az esetben nem a filmes jogok érvényesek, így nem kell nélkülözni a filmekben szétválasztott szuperhősöket sem. Fel sem sorólható, olyan széles a kínálat és folyamatosan bővül újabb és újabb címekkel, akár például a kalózokat, a vámpírokat, vagy netán a tündérmeséket részesítjük előnyben, biztos, hogy megtaláljuk a kedvünkre való játékot. Demo játékok itt: pokie-player.com - 200-nál is több játék!

Bónuszok

Az adott online kaszinó oldalától függően, különböző extrák sokaságával kedveskednek a játékosoknak. Ez a legjobban befolyásoló tényező a szolgáltatások minőségén kívül, amivel az online kaszinók magukhoz tudják vonzani a játékosokat. Ennek köszönhetően folyamatos a vetélkedés, és mindenhol próbálnak a tőlük telhető legjobb bónuszokkal és kedvezményekkel operálni.

 

Ami minden esetben változatlan, az a regisztrálást követő üdvözlő bónusz. Ez azt jelenti, hogy az általunk befizetett összeget kaszinók többsége akár meg is duplázza. Ahhoz, hogy ezt az összeget ki is utalhassuk a későbbiekben, meg kell felelni különböző feltételeknek, azonban ha úgyis játszani szeretnénk, akkor úgy is előbb vagy utóbb hozzá fogunk jutni ehhez az összeghez.  

Ezen felül lehetnek ingyenes pörgetések, ezeket a nyerőautomatákon használhatjuk fel. Van kaszinó, ahol folyamatos befizetési bónuszokat garantálnak, és van ahol a hét minden napján valamilyen meglepetésben van részünk, bizonyos játékokat, vagy játéktípusokat helyezve előnybe. A mobil eszközök felhasználóira is gondoltak, ott sokszor külön jutalmak várják a játékosokat. Kiemelkedő esetekben, akár egy luxus utazást is jó eséllyel megnyerhetünk.

Egyszerűség és biztonság

A hagyományos kaszinó játékok között sok olyan található, amelyekhez jól jön egy kis statisztikai tudás, kártyajátékoknál például mindenképpen a szabályok jó ismerete, itt hasznos lehet az eltérő stratégiák ismerete. A nyerőautomaták esetében erre nincs szükség. Itt annyi a dolgunk, hogy meghúzunk egy virtuális kart, vagy megnyomunk egy bizonyos gombot, és egy kis pörgés, csilingelés után azonnal látjuk az eredményünket.

Itt csakis a szerencse számít és semmi egyéb.

Ajánlott oldalak:

http://mrslots4u.com/

http://www.planetpokies.com/

https://pokieslotgame.net/

http://pokies777.com/

A mai online kaszinó oldalak kifejezetten korszerűek, a legújabb biztonsági technológiákat alkalmazzák a pénzünk és az adataink védelmében. Nem kockázatosabb, mint bankkártyával fizetni a benzinkúton. Ezen kívül nem kell attól tartanunk, hogy túlzásba vinnénk a játékot, sok online kaszinó oldalán lehetőségünk van limit/korlát beállítására, ez segít minket abban, hogy ne lépjük túl azt az összeget, amiről a játék előtt eldöntöttük, hogy a játékra szánunk.

Nem kell sehova mennünk, kiöltöznünk, egyszerűen leülünk a számítógépünk elé, és már néhány kattintás után bele is vághatunk a játékba, így megadjuk magunknak a lehetőséget arra, hogy a szerencse ránk mosolyogjon.

A legtöbb ilyen játéknak kifejezetten kedvező a visszafizetési rátája, ez azt jelenti, hogy ha nyerni nem is nyerünk plusz pénzt, akkor elég nagy eséllyel visszanyerjük azt az összeget, amit feltettünk a játék kezdetén. Minden online kaszinó oldal, és a játékszolgáltatók is számos nemzetközi ellenőrző bizottságnak kellett, hogy megfeleljen, így biztosítva, hogy becsületes módon üzemelnek, tehát nincs mitől tartanunk.

Természetesen túlzásba sosem szabad vinni a játékot sem, igaz, hogy könnyű megszeretni a hangulatos online kaszinó világot (Újzélandón bővebben: winpokieslots), illetve felettébb vonzó a nyeremény esélye is, viszont csakis addig érdemes játszani, ameddig az nem változik esetleg egy rossz szokássá. Persze sosem lehet tudni, az sem kizárt, hogy pont mi leszünk egyike annak a néhány szerencsés játékosnak, akik elsőre megütik a főnyereményt az egyik játékon?

A szerencse kiszámíthatatlan. Magyarországról is számos remek online kaszinó érhető el, mint pl. az Unibet, az Energy kaszinó, vagy a Bet365 játék kaszinó.