Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MP3 Zene

Youtube mp3 zene letöltés

A convertisseur-y2.com oldal segítségével letölthetsz zenét mp3 formátumban a youtube oldaláról mobiltelefonodra, vagy számítógépre online. A ingyen youtube mp3 letöltéshez nincs szükség regisztrációra, nincs szükség semmilyen program telepítésére a számítógépeden. Egyszerűen és gyorsan töltheted le kedvenc zenéidet pár kattintással.

 A zene letöltés egyszerű, hiszen youtubeon rákeresel kedvenc előadód nevére, majd  ezután a címsorból kimásolod a youtube oldal tetején látható URL-t, melyet kimásolsz és beillesztesz a convertisseur-y2.com weboldalba. További teendőd nincs, csak kattints a konvertálás gombra. Ezt követően fogsz látni két lehetőséget.

Egyik lehetőség kínálja az mp3 letöltést, melyben 4 minőség közül is választhatsz. Továbbá ha nem csak az mp3-at szeretnél letölteni, akkor választhatsz mp4 formátumú konvertálást is. Így ezzel a két lehetőséggel bárhonnan, bármikor tölthetsz le mp3, illetve mp4 formátumban is. Ezeket a letöltött hanganyagokat hallgathatod bármilyen lejátszón, telefonon, számítógépen, amely képes olvasni az mp3 / mp4 videó fájlokat.


MP3SAW

Ennek a weboldalnak a segítségével rákereshetsz több millió mp3 zenére pár kattintás alatt. A főoldalon megtalálhatod a legutóbb letöltött, legfrisebb zenei rákeresések listáját. Továbbá az MP3SAW képes közölni a látogatóival a leghallgatottabb top50-es zenei listákat minden országra.

A letöltés soha nem volt egyszerűbb. Nincs szükség linkek másolására, nincs szükség új weboldalakat megnyitni ahhoz, hogy letölthesd kedvenc mp3 zenédet. Itt mindent megtalálsz a 80-as, 90-es évektől napjainkig. Továbbá letöltés előtt lehetőséged van a kiválasztott mp3 zenét meghallgatni, megnézni egy beépített youtube lejátszó segítségével. Így biztos azt töltöd le amit szeretnél.